Goed, een capsulehotel klink leuk. Maar deze uitvoering is niet aan te raden. Jorieke en ik lager op een twijfelaar in een langwerpige metalen buis met een gordijntje aan het voeteneinde. De metalen wanden waren flinterdun, dus al je er tegenaan rolde dan hoorde je het metaal indeuken en daarna ook weer terugspringen.

Deze metalen buizen stonden vier breed en twee hoog in een kamer waar je normaal een tweepersoonsbed en een kast neer zou zetten. De kast stond er ook maar dat waren twee keer vier (dun) metalen lockers waar je je spullen in kon doen. In deze locker paste net de handtas van Jorieke en onze daypack. Dus alle andere spullen stonden op de gang.

Omdat deze buizen zeer gehorig zijn en we ziekjes begonnen te worden omdat we hadden gereken op mooi weer. Hebben we beide wederom weinig geslapen. Ik hoop niet dat dit een trend gaat worden voor onze hele reis. 

Omdat we beide niet fit waren hebben we overdag weinig gedaan in Moskou. We zijn even bij het Bolshoi geweest en naar overdekte winkelcentra gegaan (omdat het daar warm is). In het centrum van Moskou hebben ze nu overal podia en kraampjes (zoals bij Weihnachtsmarkt in Duitsland) opgebouwd. Onze beste gok is dat er nu een oogstfeest is.

 

We vertrekken zo direct naar het treinstation om daar de trein naar Kazan te halen. Deze vertrekt pas om 23.10 uur en we moeten morgen tegen 11.00 uur in Kazan zijn. Hopelijk klaren onze hoofden weer snel en kunnen we in Kazan wat actiever de stad verkennen als vandaag.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen