Na veel te hebben geregeld, geklust en georganiseerd is het dan nu te laat. Wat af is, is af en de rest gaat niet meer. Wat vandaag belangrijk is, is ons afscheidsfeest. De boodschappen zijn al gedaan, de locatie is al besproken en de uitnodigingen waren al verzonden. De laatste gerechten moesten we nog even klaarmaken, maar dat was het werk niet meer.

We hadden van een scoutingvereniging de blokhut vlakbij Sonsbeek park gehuurd. Een mooie locatie in het bos maar toch dicht bij de snelwegen en het station.

Om 15.30 was alles gereed en ontvingen wij onze eerste vrienden en familie. Iedereen die we hadden uitgenodigd was ook aanwezig! We hadden het bewust klein gehouden zodat we dan (hopelijk) met iedereen ook even konden spreken.  

Iedereen had ook iets leuks voor ons bedacht en alle attenties en kaartjes waren recht vanuit het hart. We kregen van tevoren al wel de vraag wat we graag zouden willen hebben voor op reis maar we hadden er niet op gerekend.

Na al een keer alles naar binnen te hebben verhuisd vanwege een kleine regenbui moeten we er dan in de loop van de dag echt aan geloven. De regen zet door en uiteinderlijk moet iedereen naar binnen.

Aan het einde van de avond gaan de eerste vrienden en familie naar huis. Dan neem je afscheid van ze en dan begint het kwartje heel langzaam te vallen. We gaan weg en waar zijn we aan begonnen. Eerst is het nog een abstract idee; de wereldreis. Maar als je van je familie en vrienden afscheid neemt beginnen die abstracte gedachte en termen toch echt realiteit te worden. We moeten al deze mensen, die we doorgaans regelmatig zien, toch echt een hele lange tijd missen.

 

Iedereen super bedankt voor jullie aanwezigheid en lieve woorden! 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen