Update 260 dagen onderweg

Niet zo lang geleden hebben we ons vliegticket naar huis gekocht. We vliegen voor driehonderd euro per person vanuit Rio naar Dusseldorf. Bizar, we eindigen weer waar we 260 dagen geleden door familie bij het hotel zijn afgezet met een lach en een traan tot over tien maanden. Inmiddels hebben we nog krap een maand te gaan en hebben we al zoveel gezien en beleeft.

We zijn wel beiden van mening dat als we in het vliegtuig stappen we een hele mooie reis hebben gemaakt, maar aan alles komt een eind en dit einde zal niet zout zijn. Een nieuwe uitdaging straks in Nederland en we kijken uit naar niet dagelijks te leven uit een rugzak. Want hoe leuk reizen ook is, constant onderweg zijn verliest zijn charme, ook voor ons, op ten duur.

Met de einddatum in beeld hebben we bewust keuzes moeten maken, wat nog te doen en wat niet. Wat vast staat is dat we zestien mei zullen aankomen in Rio, want hier zal mijn moeder gezellig met ons mee feesten de laatste dagen van onze wereldreis! Verder willen we graag naar Machu Pitchu. Voor de rest zijn er wensen, maar geen must see´s meer. We genieten en maken er nog een knallende laatste maand van, dat is zeker!

Reacties  

#1 Mieke Voortman 02-05-2016 17:17
Wat een prachtige wereld, van sommige plekken wist ik het bestaan niet tot jullie er kwamen!
Rio here we come, tot over 14 dagen!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen